ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 10.00pm

Lajme

“Kid Zone Kosova” sh.p.k është vlerësuar për dy vite rradhazi “Tatimpaguesi i Vitit”

“Kid Zone Kosova” sh.p.k është vlerësuar për dy vite rradhazi “Tatimpaguesi i Vitit” në Kosovë për vitin 2014 dhe 2015.

Ky vlerësim vjen nga një komision i posaçëm i ngritur nga shoqëritë si më poshtë:
• Oda Ekonomike e Kosovës.
• Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë.
• Dogana e Kosovës.
• Administrata Tatimore e Kosovës.