ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 10.00pm

Lajme

15 Shtator 2016, Albi Mall Hapja

Jumbo Kosova filloj operimin e pare ne Kosove ne Nentor te vitit 2014, me lokacion ne parkun biznesor ne Zonen Industriale Prishtine - Fushe Kosove.
Pas nje jehone te madhe suksesi me kete njesi, dhe kerkeses se madhe te tregut per zgjerim, Jumbo u pergjigj pozitivisht dhe muaji Gusht, respektivisht data 26 Gusht i vitit 2016 solli hapjen e një dyqani rreth 3,120 m2 në Prizren dhe pas dy javesh me 15 Shtator 2016 një dyqani tjetër në Prishtinë në një sipërfaqe prej 2,414 m2 të pozicionuar në qendrën më të madhe tregtare të momentit në Kosovë, Albi Mall.
Jumbo Kosova shënon kështu plot 3 dyqane të pasura me aksesorë, veshje, artikuj kancelarie, dekoruesshtëpie, aksesorë kuzhine, lodra dhe me një staf të shkëlqyer prej mbi 110 punonjësish të dedikuar për t’i shërbyer klientëve në çdo kohë.