ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 10.00pm

Përgjegjësi Sociale

1 Qershor – Dita e Fëmijëve

Në kuadër të festës së 1 Qershorit, JUMBO në bashkëpunim me FUNDJAVË NDRYSHE do kontribuojnë me ndihma materiale për familjen Jana në Durrës. Do i sigurojmë familjes produkte për të kompletuar shtëpinë dhe disa veshje për fëmijët. Këtë 1 Qershor, ftojmë të gjithë personat që deshirojnë të dhurojnë veshje për fëmijët e kësaj familje. Familja ka 3 vajza të moshës 11, 12 dhe 13 vjeç dhe një djalë 8-vjeçar.