ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 10.00pm

Përgjegjësi Sociale

28.12.2016 – JUMBO në Pediatrinë QSUT

Stafi i JUMBO së bashku me VIZION OJF u munduan të jepnin dashuri e përkujdesje me dhuratat e pergatitura posaçerisht me emrin e secilit femije. U familjarizuam dhe u beme shoke me ta qe kur u lexuam emrat... dhe u mrekulluam kur i takuam ❤.U be gjithçka me shume dashuri nga te gjithe. JUMBO si pjese e Grupit BALFIN I kushton një rëndësi madhore pergjegjesise sociale.