ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 10.00pm

Unë dhe JUMBO

Ftojmë motin e mirë dhe përcjellim dimrin përfundimisht... nga #JUMBO

Moti po përmirësohet dhe më në fund jemi gati për të nxjerrë veshjet pranverore. Por këtu fillon edhe stresi i hapësirës...

Si të organizojmë gjithë ato veshje dimërore, ku të gjejmë aq shumë hapësirë, si t’i mbajmë veshjet të aromatizuara. Si gjithmonë në ndihmë na vjen JUMBO me artikujt e duhur dhe në kohën e duhur!

Lexo më shumë