ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 10.00pm

Unë dhe JUMBO

Ftojmë motin e mirë dhe përcjellim dimrin përfundimisht... nga #JUMBO

Moti po përmirësohet dhe më në fund jemi gati për të nxjerrë veshjet pranverore. Por këtu fillon edhe stresi i hapësirës...

Si të organizojmë gjithë ato veshje dimërore, ku të gjejmë aq shumë hapësirë, si t’i mbajmë veshjet të aromatizuara. Si gjithmonë në ndihmë na vjen JUMBO me artikujt e duhur dhe në kohën e duhur!

Në Jumbo do gjeni gjithçka në mënyrë që të kurseni hapësirë, kohë dhe para. Kuti organizimi të shumëllojshme, shporta nga më të ndryshmet, varëse rrobash etj.

Design dhe cilësia më e mirë në treg shoqëruar më çmimin më të mirë për xhepin e çdo konsumatori.

Dhe ja ku po vjen artikulli më i kërkuar nga ju. Çdo ditë na pyesni për qeset me vakum nëpërmjet mesazheve në faqen e JUMBO në Facebook: https://www.facebook.com/Jumbo.AL/

Përgjigja është që JUMBO mendon për ju, mendon për të gjithë ne për të sistemuar dhe organizuar gjithçka.

Çdo produkt që nevojitet për kamping dhe BBQ do e gjeni në JUMBO, kështu që ndalesa e fundit përpara destinacionit jemi ne.

Dhe pas një ushqimi me barbekju-në më të mirë duhet marrë parasysh edhe shëndeti. Për më tepër që jemi në prag të sezonit veror.
Gjithçka për sport dhe aerobi do ju vijë në ndihmë për një trup të tonifikuar!Ditët e Majit janë ideale për kamping dhe BBQ (barbekju). Megjithëse koha nuk na buzëqeshi shumë për 1 Majin, ne do i shfrytëzojme fundjavat në vijim për të shijuar natyrën dhe gjelbërimin me miqtë tanë.