Bllok A5 Me Vija Dizajn Flamingo Me Xixa Në Ujë 96 Fl

2.99

Out of stock

SKU: 1179925 Category:

Përshkrim

Fletore jeshile e ndritshme, m fletë të bardha me vija, dizajn flamingo rozë dhe kuti PVC me yje të argjendit me ujë dhe argjend brenda.
Madhësia e fletoreve A5
Numri i Fletëve 96