Kallam Peshkimi Me Aksesorë 1.6 M

7.99

Out of stock

SKU: 1165527 Category:

Përshkrim

Kallam peshkimi 160 cm. Përmban makinë peshkimi me vijë peshkimi dhe kuti me mjete me: 4 karrem të butë, gjilpërë peshkimi,5 grepa dhe 2 tapa.
Gjatësia e mbyllur: 40 cm.