Krahë Noti Të Kuq Për Fëmijë ”Intex” 6-12 Vjeç 31×15 Cm

2.49

In stock

SKU: 7590018 Category:

Përshkrim

Mbërthyes me not INTEX me 2 dhoma të sigurta ajri dhe valvola sigurie. * KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç. I përshtatshëm për moshat nga 6 deri në 12 vjeç dhe për peshë nga 18 deri në 30 kg.
Gjatësia x Gjerësia: 31×15 cm
Materiali: Vinyl Tested Forca