Krahë Noti Minnie Rozë Për Fëmijë 23×15 Cm

2.99

Out of stock

SKU: 1138096 Category:

Përshkrim

Mbërthese noti Dizajni MINNIE me 2 dhoma të sigurta ajri dhe valvola sigurie. * KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç. I përshtatshëm për moshat nga 3 deri në 6 vjeç dhe për peshë nga 18 deri në 30 kg.
Gjatësia x Gjerësia: 25×15 cm
Materiali: Vinyl Tested Forca
Hero Minnie