Maskë Noti Silikoni Shumëngjyrëshe Për Fëmijë

6.99

In stock

SKU: 1152903 Category:

Përshkrim

Maskë plazhi shumëngjyrëshe për fëmijë me 2 dritare për një fushë më të madhe shikimi, strehim mbyllës me përforcim të dyfishtë dhe rrip rregullimi.
* KUJDES! I përshtatshëm për moshat nga 6 deri në 12 vjeç.