Ngjitëse Muri Dekorative Mace. Lule & Flutura 21×37 Cm

0.79

In stock

SKU: 1188208 Category:

Përshkrim

Ngjitësa Dekorative Të Murit, Mace E Zezë, Flutura Dhe Lule Me Ngjyrë Ylbertë Në Madhësi Të Ndryshme. Ideale Për Të Dekoruar Një Mur, Gotë Ose Pasqyrë.
Paralajmërim: Mundësia E Heqjes Së Bojës Kur Hiqni Murin. Produkti Është Vetëm Për Përdorim Dekorativ. Mbajeni Larg Fëmijëve.
Materiali I Produktit Plastike
Përshtatshmëria E Moshës Mbajeni Larg Fëmijëve
Gjatësia X Gjerësia 21×37 Cm