Pasqyrë Muri Rrethore Gold Me Zinxhir Me Varje 25 Cm

3.49

Out of stock

SKU: 1189007 Category:

Përshkrim

Pasqyrë Muri Dekorative, E Rrumbullakët E Varur, Me Kuti Metalike Prej Ari Dhe Zinxhir 10 Cm Për Ta Vendosur Atë.
Ngjyra Ari
Materiali I Produktit Xhami Metal