Libër Ngjyrosje Set “Frozen” 20 Fl

1.49

In stock

SKU: 1179780 Category:

Përshkrim

Paketa përmban 20 fletë bojë, 8 shkumësa me dyllë 8 cm dhe 2 fletë me afishe.
Gjinia Vajze
Hero NGRITUR
Numri i Fletëve 20
Gjatësia x Gjerësia 21×26 cm