Set “Unë Shoh & Pikturoj” Me Kafshë Stickers & Lapsa Me Ngjyra 20.5×26.5 Cm 10 Fl

0.99

In stock

SKU: 1097173 Category:

Përshkrim

Paketa përmban 10 fletë për ngjyrosjen e ngjyrave të drurit 20.5×26.5 cm 8 lapsa me ngjyra 9 cm dhe 15 afishe.
Gjinia Djalë vajze
Gjatësia x Gjerësia 20.5×26.5 cm