Stilolaps Me Ngjyra Blu, Jeshil, I Kuq & I Zi 12 Copë

1.79

In stock

SKU: 1042158 Category:

Description

Paketa përmban 12 stilolapsa Ball Point, 7 blu, 2 të zeza, 2 të kuqe dhe 1 jeshile.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra E kuqe e zezë blu jeshile
12 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.