Llastik Flokësh Kabllo Xl Me 3 Ngjyra 3 Copë

1.49

Ka stok

Kodi JUMBO: 1179728 Kategori:

Përshkrim

Llastik flokësh për fëmijë kabllo në një set prej 3 copash të mëdha në ngjyrë koral, jargavan dhe jeshile të ndritshme.
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.