Libër Edukativ A4 Mëso Numrat Duke Bashkuar Pikat 24 Fl

1.29

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1120559 Kategori:

Përshkrim

Një libër edukativ me vizatime dhe forma që, për t’u zbuluar, fëmija duhet të bashkojë pika që numërohen njëra pas tjetrës. Fëmija argëtohet duke formuar fotografi dhe mëson të numërojë.
Gjinia Djalë vajze