Bojëra Uji Me Penel 48 Copë

3.99

Ka stok

Kodi JUMBO: 1178598 Kategori:

Përshkrim

Kasa me 48 bojëra uji në kuti 2.1 cm me furçë. Ka mbulim të mirë në letër dhe sipërfaqe të tjera, ngjyra të gjalla dhe të ndritshme për një pikturë të këndshme.
Gjatësia x Gjerësia x Trashësia Trashësia: 19x29x1.5 cm
Gjinia Djalë vajze
Copa 48 copë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.