Çantë Plazhi Dizajn Zebër Bardhë & Zi 60x40x22 Cm

5.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1091992 Kategori:

Përshkrim

Çantë plazhi me zinxhir, doreza rripi 20 cm dhe një kuti mbajtëse të bashkangjitur me një tel tërheqës.
Gjatësia x Gjerësia x Gjerësia: 60x40x22 cm
Përbërja: Poliester
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.