Drita Të Vogla Bulb Me Magnet 7 Cm

0.59

Ka stok

Kodi JUMBO: 1187104 Kategori:

Përshkrim

Drita E Natës E Udhëhequr (E Bardhë E Ngrohtë) Në Formën E Një Llambë. Ka Një Magnet Në Bazë Dhe Një Çelës On / Off. Bateritë E Përfshira (Jo Të Zëvendësueshme).
Materiali I Produktit Plastike
Ngjyrosje Dritë E Ngrohtë