Varëse Çelësash Llambë E Bardhë Mini Me Bateri 5 Cm

0.49

Ka stok

Kodi JUMBO: 1180361 Kategori:

Përshkrim

Llambë E Lehtë Për T’U Përdorur Dhe Mbajtur. Me Valë, Varet Si Një Çelës Dhe Ju Vetëm Tërhiqni Litarin Për Të Ndezur Ose Fikur Dritën. Punon Me 3 Bateri Lr41 (Të Përfshira).
Gjatësia: 5 Cm