Elektrik Dore Metalik I Zgjatshëm 17×56 Cm

1.49

Ka stok

Kodi JUMBO: 1154125 Kategori:

Përshkrim

`Lentja Punon Me 3 Led Me Një Gjatësi Të Mbyllur 17 Cm Ndërsa Mund Të Zgjatet Deri Në 56 Cm. Isshtë Fleksibël Dhe Mund Të Ndriçojë Zona “Të Vështira” Për Lentet Konvencionale.
Punon Me 4 Bateri Lr44 (Të Përfshira).
Thjesht Më Trego Kodet E Zgjuara