Fener Letre Ngjyrë Ciklamin Fluturues 38x52x96 Cm

1.29

Ka stok

Kodi JUMBO: 1137435 Kategori:

Përshkrim

Bërë Nga Materiale Zjarrduruese Dhe Plotësisht Të Biodegradueshme. Mos E Përdorni Produktin Nëse Nuk I Keni Lexuar Udhëzimet E Sigurisë Së Pari Dhe Nuk Keni Marrë Të Gjitha Masat Paraprake Të Nevojshme. E Disponueshme Në Ngjyrën Fuchsia.
Koha E Djegies: 8-12 Minuta
Jo I Përshtatshëm Për Fëmijët Nën 14 Vjeç.
Gjatësia X Gjerësia X Lartësia 38x52x95 Cm