Furçë Dhëmbësh 2n1 Për Të Rritur Medium Blu

0.59

Ka stok

Kodi JUMBO: 072600800003 Kategori:

Përshkrim

Ideale për pastrimin e mbetjeve midis dhëmbëve dhe gjuhës. Ka një model të veçantë doreze për liri më të madhe të lëvizjes. Furçë dhëmbësh e tipit “mesatar”.