Gotë Mbajtëse E Rrumbullaket Për Qiri E Tejdukshme 5.5×6.5 Cm

0.39

Ka stok

Kodi JUMBO: 1158866 Kategori:

Përshkrim

Dekorativ Me Gotë , Xhami, Transparent.
Kombinoni Ngjyra, Modele Dhe Madhësi Të Ndryshme Për Një Dekorim Unik!
Ngjyra Transparente
Materiali Qelqi
Diametri X Lartësia 5,5×6,5 Cm