Marker Nënvizimi Jeshil Me Gomë 1 Copë

0.49

Ka stok

Kodi JUMBO: 1192668 Kategori:

Përshkrim

Nënvizoni shënuesin e shkrimit – fshini me ngjyrë jeshile. Ajo ka një majë të sheshtë, thekson me një ngjyrë të ndritshme dhe kapaku ka një gomë për të fshirë nëse është e nevojshme.
Ngjyra jeshile
Materiali Plastike
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.