Marker Nënvizimi Portokalli Me Gomë 1 Copë

0.49

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1192669 Kategori:

Përshkrim

Nënvizoni shënuesin e shkrimit – fshini me ngjyrë portokalli Ajo ka një majë të sheshtë, thekson me një ngjyrë të ndritshme dhe kapaku ka një gomë për të fshirë nëse është e nevojshme.
Ngjyra portokalli
Materiali Plastike
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.