Kornizë Druri Për 4 Foto 29×29 Cm

4.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1185213 Kategori:

Përshkrim

Kornizë Dekorative Prej Druri Me 4 Pozicione Fotografish, Njëra Prej Të Cilave Me Mesazh Të Bardhë Dhe Xixa Argjendi.
Gjatësia X Gjerësia E Kornizës: 29×29 Cm
Gjatësia X Gjerësia E Fotografisë: 15×10 (2) – 10×15 (2) Cm
Materiali I Kornizës: Mdf.
Materiali I Qelqit: Xhami.
Materiali Druri Xhami
Gjatësia X Gjerësia 29×29 Cm