Kornizë Silver Me Xixa 12×17 Cm

1.29

Ka stok

Kodi JUMBO: 1174200 Kategori:

Përshkrim

Kornizë Dekorative Argjendi Me Shkëlqim, Me Mundësinë E Montimit Vertikal Në Një Mur Dhe Montimit Horizontal Dhe Vertikal Në Një Tryezë.
Ngjyra Argjendi
Materiali Druri Xhami
Gjatësia X Gjerësia 12×17 Cm