Lapsa Druri Me Gomë Me Dizajnë Të Ndryshëm 7 Copë

1.49

Ka stok

Kodi JUMBO: 1188171 Kategori:

Përshkrim

Lapsa në ngjyra të ndryshme me gomë lule, mollëkuqe, flutur, buzë, flamingo, kërpudha dhe karamele.
Gjinia Vajze
Ngjyra Shumëngjyrëshe
7 copë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.