Libër Ngjyrosje A4 & Stickers “Unicorn” 24 Fl

1.99

Ka stok

Kodi JUMBO: 1188278 Kategori:

Përshkrim

Libër për ngjyrosje për vajza, A4 me 24 fletë të shtypura me modele njëbrirësh dhe 4 fletë me afishe për të dekoruar pikturat tuaja ose vepra artizanale të tjera.
Gjinia Vajze
Madhësia e fletores A4