Llambë Qelqi Dekorative Me Guralec, Bime & Drita Led 11×22 Cm

6.99

Ka stok

Kodi JUMBO: 1186521 Kategori:

Përshkrim

Llambë Dekorative Me Guralecë, Bimë Jeshile Dhe Tel Me Ndriçim Të Vazhdueshëm Led. Punon Me 2 Bateri Të Tipit Cr2032 (Të Përfshira).
Diametri X Lartësia 11×22 Cm