Lugë Pirun Thikë Druri & Peceta Të Paketuara 8 Copë

0.99

Ka stok

Kodi JUMBO: 1201087 Kategori:

Përshkrim

Paketimi përmban set 8 copë në paketim individual letre dhe secila përmban një pirun, thikë dhe lugë 16 cm. Së bashku ka një pecetë të bardhë 2 fletë 30×30 cm.
Materiali është miqësor për mjedisin