Lapustil I Kuq & I Zi 2 Copë

0.79

Ka stok

Kodi JUMBO: 1023002 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban 2 shënues të tabelës së bardhë, 1 të zezë dhe 1 të kuqe.
Ngjyra E zeza e kuqe
2 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.