Bazament Çadre Blu Që Ngulet Ne Rërë 43×4 Cm

3.99

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1068670 Kategori:

Përshkrim

Gjatësia x Gjerësia: 43×4 cm.
Ka një vidë dhe është i përshtatshëm për tub deri në 4,5 cm.