Mbështjellëse Librash Transparente Vetë Ngjitëse 25×36 Cm 10 Copë

1.99

Ka stok

Kodi JUMBO: 1080882 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban 10 mbulesa transparente vetë-ngjitëse të përshtatshme për “veshjen” e plotë të fletoreve dhe librave në sipërfaqen e përparme, të pasme dhe anësore, me dimensione 25×36 cm. Transparente, praktike dhe i papërshkueshëm nga uji. Lehtë për tu aplikuar.
Ngjyra Transparente
Materiali Plastike
10 copë
Gjatësia x Gjerësia 25×36 cm