Sticky Notes Në Bllok Holografik 90 Copë

1.29

S’ka stok

Kodi JUMBO: 1183225 Kategori:

Përshkrim

Letrat e shënimeve vetë-ngjitëse standarde për kujtesë, shënime dhe listë. Brenda një blloku të fortë me një mbulesë holografike me qerpikë.
Gjatësia x Gjerësia 9×22.8 cm