Lapustil Me Ngjyra Blu & I Zi & Sfungjer Set 3 Copë

1.79

Ka stok

Kodi JUMBO: 1093283 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban 2 lapustil, 1 blu dhe 1 të zi dhe 1 kuti sfungjeri për shënuesit.
Ngjyra Blu e Zezë
3 copë
* KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.