Telajo Me Luan Për Ngjyrosje & Bojëra. Penel Set Për Fëmijë 15×20 Cm

0.99

Ka stok

Kodi JUMBO: 1118343 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban një kanavacë “Unë shoh dhe pikturoj” me një vizatim të një luani, prej 15×20 cm., 5 ngjyra akrilike prej 3gr. në ngjyra të ndryshme dhe 1 penel.
*KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç, sepse përmban pjesë të vogla që mund të gëlltiten nga fëmija.