Stilolaps Blu ”Easy Clicker” 2 Copë

0.79

Ka stok

Kodi JUMBO: 1023013 Kategori:

Përshkrim

Paketa përmban 2 stilolapsa Ball Point me dorezë ergonomike për kapje të lehtë, me ngjyrë blu argjendi dhe bojë blu.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Blu silver
2 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.