Adaptor Për Kartë Memorie “I-Jmb”

1.29

Ka stok

Kodi JUMBO: 1175315 Kategori:

Përshkrim

Mbështet: SD, MMC, RS-MMC, SD mini, T-Flash, Ms / Ms PRO, Ms Duo / Ms PRO Duo, M2.
Easy Plug & Play, mundësuar përmes teknologjis USB. Ka një LED regjistrues, ka një shpejtësi deri në 480MB / s dhe mbështetet nga sistemet më të njohura operative.