Bojëra Vaji Tubet 6 Ml 12 Copë

2.99

На залихама

Шифра производа: 1072169 Категорија:

Опис

Paketimi përmban 12 tubet me ngjyra vaji në ngjyra të ndryshme, prej 6 ml. Ato janë gati për t’u përdorur, të tretshme në ujë dhe janë të përshtatshme për një larmi sipërfaqesh teknike (Telajo, dru, letër, pëlhurë).
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Shumëngjyrësh
12 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.