Marker Me Ngjyra “Glitter” 8 Copë

3.99

На залихама

Шифра производа: 1118389 Категорија:

Опис

marker me Ngjyra me xixa. Ata largohen me larje. Ato nuk janë toksike. maja është e siguruar, nuk prishet. Kapaku është 15-25N dhe i ajrosur.
Gjinia Djalë vajze
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.