Pishinë Për Fëmijë Me Fruta 132×28 Cm

9.99

Нема на залихама

Шифра производа: 7590124 Категорија:

Опис

Pishinë për fëmijë me 3 unaza inflatable dhe fund vinili të qëndrueshëm. Përmban një copë riparimi.
Lartësia e diametrit: 132×28 cm
Materiali: vinil me rezistencë të lartë.
Kapaciteti: 248 litra.
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.