Pompë Ajri E Madhe Me 2 Funksione ”Intex” 48 Cm

9.99

Нема на залихама

Шифра производа: 7590100 Категорија:

Опис

Lartësia e pompës: 48 cm.
Intensitet me performancë të lartë për shtratin e detit, anijet dhe speciet e tjera të mëdha të detit që mund të fryhen.
Veprim i Dyfishtë – Pompë që fryhet dhe shfryhet me një lëvizje.
Përmban një gomë të stilit fizarmonikë me 4 madhësi të ndryshme të grykës (10 mm, 2 mm, 18 mm dhe 7 mm)